Skateboard lessen


Beginners

Leer kennis maken met skateboarden in twee lessen! In deze twee lessen leer je staan op het board, snelheid maken en van kleine obstakels afrijden. Na een uur instructie krijg je nog een tweede uur de tijd om de dingen die je geleerd hebt te oefenen. Na afloop van deze twee lessen kan je doorstromen naar onze gemiddelde niveau, welke plaatsvinden op woensdagen 15:00-17:00, maandag 15:00 en zaterdag 11:30 Stuur een mailtje naar: Skateboardles@defabriek.org en schrijf je in voor onze proeflessen! Liefst twee weken achter elkaar.

Tijden: Woensdagen van 13:00-15:00

Kosten: €20 euro voor twee lessen, inclusief huur bescherming en board huur (mocht je na de les nog langer willen skaten kan dat tegen de entreeprijs van €5,-)

Lesprogramma:

Les 1: Staan, steppen, tictac, snelheid in een halfpipe houden Les 2: Van een kleine helling naar beneden rijden, omdraaien op een helling, lijn in het park rijden, indroppen van een quarterpipe.


GEMIDDELD


Deze lessen zijn voor de meer serieuze skaters. Als je al een beetje kan skateboarden zul je hier in 6 lessen 18 vaardigheden worden aangeleerd om goed uit de voeten te kunnen op een skateboard. Van zelfstandig indroppen tot aan de ollie wordt je hier geleerd. Na deze 6 lessen kan bepaald worden of je door wil stromen naar het gevorderden pakket van 12 lessen. Deze 6 lessen betreft en eenmalig pakket. Stuur een mailtje naar: Skateboardles@defabriek.org en schrijf je in!

Tijden: Woensdagen van 15:00-17:00

Kosten: €75 euro voor zes lessen, inclusief huur bescherming en board (mocht je na de les nog langer willen skaten dan kan dat tegen de entreeprijs van €5,-)


GEVORDERD

Voor de serieuze skateboarder! In 12 lessen wordt je aangeleerd hoe je in het skatepark en daarbuiten op verschillende obstakels kan skaten.
Op vier gevorderden niveaus zal er worden lesgegeven afhankelijk van hoe lang en hoe goed je skate. Het is handig je eigen skateboard en eventuele beschermers zelf mee te nemen aangezien je hierdoor meer vertrouwen in je skateboarden krijgt.

De lessen zien er als volgt uit: een kwartier opwarmen met daarna drie vaardigheden die worden aangeleerd. Aan het einde van deze 12 lessen wordt er een testmoment gehouden om te kijken of je door kan stromen naar de volgende klas gevorderden.
Van de 36 vaardigheden die tijdens de lessen worden aangeleerd kies je er 18 uit die je wil laten zien. Je krijgt dan een oorkonde met daarop je behaalde niveau en een pakketje met stickers en andere coole skatedingen. Stuur een mailtje naar: Skateboardles@defabriek.org en schrijf je in!

Tijden: Vrijdag 16:00-18:00 en zaterdag 11:30-13:30

Kosten: €120 euro voor 12 lessen exclusief huur bescherming en board (mocht je na de les nog langer willen skaten kan dat tegen de entreeprijs van €5,-)